Home 9 Amsterdam 9 Drovers Dog Atjehstraat

PubQuiz bij Drovers Dog Atjehstraat

De (internationale) PubQuiz bij het gezellige Drovers Dogg Atjehstraat in de Indische Buurt wordt elke maand georganiseerd.

Meedoen is gratis en je kunt iets winnen, namelijk een mooie korting op de rekening. Er zijn ook prijzen voor de 2e en 3e prijs. Reserveren is verplicht.

Je kan je aanmelden voor de quiz door een mail te sturen, te bellen of door een bericht sturen via Facebook. Hou de Facebook pagina van Drovers Dog in de gaten voor de aankondiging van de eerstvolgende quiz.

Contactgegevens

Drovers Dog Atjehstraat
Eerste Atjehstraat 62
1094 KP Amsterdam
020 370 3784
https://www.droversdogeersteatjehstraat.nl/

PubQuiz Informatie

Maandelijkse internationale PubQuiz
Kosten:  meedoen is gratis
Teams van 2-4 personen
Prijzen: de winnaar krijgt korting op de rekening

}

Openingstijden

maandag: gesloten
dinsdag: 10:00 – 22:00
woensdag: 10:00 – 22:00
donderdag: 10:00 – 22:00
vrijdag: 10:00 – 23:00
zaterdag: 10:00 – 22:00
zondag: 10.00 – 17.00

Over Drovers Dog Atjehstraat

Drovers Dog is een horecaconcept in Australische stijl, vanaf 2013 te vinden in Amsterdam: Hier vind je kwaliteit Aussie-stijl brunch, lunch, diner en een brede selectie van Australisch bier, wijn, lokaal geïnspireerde cocktails en non-alcoholische dranken. Geserveerd in een ontspannen sfeer van warme, vriendelijke en professionele service.

Je vindt Drovers Dog Atjehstraat op ongeveer 15 minuten fietsen vanaf de Dam. Vanaf Amsterdam Centraal fiets je er ook in een kwartier op de fiets. Vanaf Amsterdam Muiderpoort is het ongeveer zes minuten lopen.

 

Andere PubQuiz locaties in Amsterdam

Bar Baarsch

Bar Baarsch Amsterdam

Lust!

cafe Lust Amsterdam

Café Maxwell

cafe Maxwell Amsterdam

PubQuiz op maat laten maken?

Ben je op zoekt naar een PubQuiz op maat, voor een feestje, je eigen café of een andere speciale gelegenheid? Dat kunnen we regelen! Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.