Home 9 Over ons

Over ons

Hoi, wij zijn PubQuiz Nederland! Onze website begon in 2022 met een duidelijk doel: de #1 PubQuiz website van Nederland worden. En daar werken we met ons team elke dag met veel plezier aan :-).

Liefde voor Quizspelletjes

De liefde voor quizzen zat er al op vroege leeftijd in. Met het Mes op Tafel, 2 voor 12, Per seconde wijzer, De Slimste Mens, Trivial Persuit – we konden er geen genoeg van krijgen!

Zodra we de kroegleeftijd hadden bereikt, speelden we vrijwel wekelijks mee met PubQuizzen in verschillende cafés. Eerst in Groningen, later onder meer in Amsterdam en Utrecht.

Voor speciale gelegenheden maakten en presenteerden we, ook toen al, onze eigen quizzen voor vrienden, collega’s en familie.

 

Van hobby tot professioneel quizbedrijf

Als fanatieke quizzers vonden we dat er nog geen goede website was waar we quizlocaties in de buurt konden vinden. Dus toen zijn we ‘m zelf maar gaan maken!

Zo begon PubQuiz Nederland. Met een paar simpele pagina’s over quizlocaties in de randstad. Inmiddels zijn we enkele jaren verder en pakken we het wat grootser aan. Zo hebben we inmiddels:

  • Een overzicht van meer dan 250 quizlocaties op onze website (en er komen geregeld nieuwe bij!).
  • Een PubQuiz wiki met allerlei PubQuiz DIY-artikelen en gratis quizmaterialen zoals templates en antwoordformulieren.
  • Een eigen shop waar je kant-en-klare quizzen kan kopen die met veel liefde door ons zelf worden gemaakt, en al door meer dan 5.000 quizliefhebbers zijn gespeeld.

Daarnaast werken we samen met diverse quizmasters in het land zodat we je ook kunnen helpen bij het organiseren van een leuke pubquiz op locatie, bijvoorbeeld voor een bedrijfsuitje of ander evenement.

PubQuiz op locatie groepjes die spelen

Kant-en-klare Quizzen

Check onze 20+ algemene en themaquizzen. Ideaal voor een leuke DIY-activiteit. Met familie, vrienden, collega’s, of wie dan ook. 

PubQuiz op locatie

Een Quiz met quizmaster op locatie brengt mensen samen en stimuleert competitie in een ontspannen setting. Bekijk hier de mogelijkheden.

U

Quizlocaties in de buurt

Zin in een PubQuiz in de buurt? We hebben een overzicht met meer dan 250 quizlocaties in Nederland. Kijk gelijk wat er in jouw regio is.

Wat anderen over ons zeggen

Neem contact op

Als je onderstaand formulier invult, dan nemen we (op werkdagen) binnen 24 uur contact met je op.

9 + 11 =