Home 9 Pubquiz op locatie

Een PubQuiz op locatie organiseren

Een pubquiz op locatie, bijvoorbeeld als bedrijfsuitje, teamuitje of onderdeel van een feest of evenement is een leuke en interactieve activiteit die mensen samenbrengt en competitie stimuleert in een ontspannen setting. Natuurlijk wordt er gestreden voor de prijzen, maar plezier staat altijd voorop.

Een PubQuiz op locatie in het kort:

  • Versterk de banden in een ontspannen setting
  • Op je eigen locatie of extern
  • Met ervaren Quizmasters en leuke prijzen
  • Personaliseer de quiz  (optioneel)
  • Ook geschikt voor grote groepen

Met een PubQuiz op locatie kies je voor een memorabele activiteit. Vraag direct een intakegesprek aan om de mogelijkheden te bespreken of bel direct via 06-39893955!

PubQuiz op locatie quizmaster

Hoe werkt een PubQuiz op locatie?

Bij een PubQuiz op locatie komt een enthousiaste quizmaster naar je toe om een unieke en onvergetelijke quiz te presenteren!

Dat kan voor een bedrijfsuitje of teamuitje zijn, maar ook voor een ander evenement waar je een leuke activiteit aan wilt toevoegen, zoals een vrijgezellenfeest, trouwfeest of verenigingsactiviteit.

We hebben ervaring met quizzen voor zowel kleine als grote groepen, en werken met ervaren quizmasters die actief zijn in heel Nederland en in sommige gevallen ook daarbuiten.

PubQuiz Bedrijfsuitje

Versterk de banden onderling met een succesvolle PubQuiz als bedrijfsuitje.

Vrijgezellenfeest PubQuiz

Til elk vrijgezellenfeest naar een hoger niveau met een interactieve quiz vol plezier.

Quiz met Quizmaster

Een ervaren quizmaster maakt het verschil tussen een oké quiz en een onvergetelijke quiz.

Van standaard PubQuiz tot volledig op maat gemaakt

Bij een quiz op locatie is veel mogelijk. Van een algemene kennis quiz, tot een complete themaquiz inclusief gepersonaliseerde vragen, PowerPoint presentatie en catering. Van ouderwets antwoord geven met pen en papier, tot het gebruiken van een app of stemkastjes bij grote groepen.

We bespreken graag je wensen en ideeën voor de PubQuiz tijdens een intakegesprek, en maken vervolgens samen een plan van hoe we de quiz tot een succes kunnen maken.

Voorbeelden van populaire quizzen op locatie

Voor een PubQuiz op locatie kan er altijd iets op maat worden gemaakt dat goed aansluit bij jouw wensen. Heb je (nog) geen specifieke ideeën bij de quiz? Geen probleem! Voorbeelden van quizzen die het doorgaans goed doen zijn bijvoorbeeld:

 • Algemene kennis quiz
 • KerstQuiz
 • 2023 Eindejaarsquiz
 • Muziekbingo
 • Themaquizzen zoals Sport, Muziek, Jaren 90/00’s, Harry Potter, Voetbal of Disney

Voor de meeste pubquizzen op locatie, raden we aan om te kiezen voor een quiz met diverse quizrondes, in plaats van een heel specifiek thema. Zo zorg je ervoor dat alle deelnemers leuk mee kunnen doen, en niemand zich buitengesloten voelt.

PubQuiz op locatie quizgroepje
PubQuiz op locatie groepjes die spelen

Veelgestelde vragen over een quiz op locatie

Hoeveel kost het om een pubquiz op locatie te boeken?

De kosten voor een PubQuiz op locatie zijn onder meer afhankelijk van de locatie, grootte van de groep, lengte van de quiz en de speciale wensen. Vraag kosteloos een intakegesprek aan om de mogelijkheden te bespreken.

Is een pubquiz op locatie wel geschikt voor grote groepen?

Ja, ook voor grotere groepen is een pubquiz geschikt. We hebben ervaring met kleine groepen en hele grote groepen. Wel goed om rekening mee te houden: hoe groter de groep, des te belangrijker de randvoorwaarden worden, zoals goed geluid en bijvoorbeeld een groot tv-scherm of beamer, zodat iedereen de quiz goed kan volgen.

Kan ik zelf quizvragen aanleveren voor de quiz?

Jazeker, dat kan! Als je in de PubQuiz vragen over bijvoorbeeld teamgenoten, collega’s of je organisatie wilt verwerken, dan is dit in overleg mogelijk.

Moet ik zelf een locatie regelen voor de pubquiz?

Nee, dat hoeft niet, maar kan wel. Als je een locatie in gedachten hebt, bijvoorbeeld je bedrijfslocatie, dan kunnen we samen kijken of het een geschikte plek is voor een pubquiz. Heb je geen locatie? Dan zoeken we graag met je mee naar een geschikte plek.

Vraag een intakegesprek aan voor een PubQuiz op locatie

Benieuwd naar wat de mogelijkheden zijn voor een pubquiz op locatie voor jouw situatie? Neem vrijblijvend contact met ons op! We helpen je graag bij het organiseren van een leuke pubquiz. Vul onderstaand formulier in (hoe vollediger, hoe beter), dan nemen we binnen 1 werkdag contact met je op. Of bel ons direct op 06-39893955.

5 + 5 =