Home 9 Pubquiz op locatie 9 Pubquiz met Quizmaster

(Pub)Quiz met Quizmaster

Een goede quizmaster maakt het verschil tussen een oké quiz en een geweldige quiz. Of je nu op zoek bent naar een quiz met quizmaster voor een bedrijfsuitje, trouwfeest, vrijgezellenfeest of groot corporate event – een ervaren quizmaster staat garant voor een leuke en interactieve quiz!

Een Quiz met quizmaster boeken in het kort:

 • Professionele quizmasters in heel Nederland
 • Sfeermakers bij uitstek
 • Voertaal Nederlands, Engels en/ of Duits
 • Voor kleine en grotere groepen
 • Vak standaard quiz tot volledig maatwerk
 • Voor quizzen op locatie, digitaal of hybride
Quiz met collega's illustratie

We werken uitsluitend met ervaren quizmasters, verspreid over heel Nederland. Voor zowel kleinere als hele grote groepen.

Til je quiz naar een hoger niveau met een quizmaster. Vraag direct een intakegesprek aan om de mogelijkheden te bespreken, of bel 06-39893955.

Waarom kiezen voor een quizmaster?

Bij een quiz maken en organiseren komt nogal wat kijken… Hoe zorg je bijvoorbeeld voor een passend thema voor je quiz? Leuke vragenrondes. Dat de vragen niet te moeilijk of makkelijk zijn. En hoe je iedereen enthousiast en bij de quiz houdt.

Een professionele quizmaster heeft vaker met dit bijltje gehakt. Hij of zij weet precies wat goed werkt bij het maken, organiseren en presenteren van een quiz, en wat niet. Van gevarieerde vragenrondes, tot een passende moeilijkheidsgraad. Hoe je het beste quizteams maakt, en wat de beste manier is om vragen te illustreren met beeld en geluid.

Een ervaren quizmaster ontzorgt kortom van a tot z, en creëert een leuke en ontspannen sfeer waarbij iedereen leuk meedoet. Zorgt voor een succesvolle quiz en een onvergetelijke dag.

Veelgestelde vragen over een quiz met quizmaster

Wat kost een quiz met quizmaster?

De kosten van een quiz met quizmaster zijn onder meer afhankelijk van hoe en waar de quiz wordt georganiseerd, de grootte van de groep en hoeveel maatwerk er nodig is.

In een vrijblijvend intakegesprek bespreken we graag je wensen voor de quiz, zodat we een offerte op maat kunnen opstellen.

Houd wel rekening met een ondergrens voor kleine groepen van 325 euro. Voor grotere groepen (80+ personen) ligt de ondergrens rond de 2.000 euro. Hoe groter de groep en hoe meer maatwerk nodig is, des te hoger de prijs zal zijn.

Welke soorten quizzen kan een quizmaster organiseren?

Wat het soort quiz betreft, is er (heel) veel mogelijk. Van een standaard Algemene Kennis Quiz, Kerstquiz of Eindejaarsquiz, tot themaquizzen als Top 2000, Harry Potter, 90s, Disney, Voetbal, Films, en Muziek. En nog veel meer. Je kunt het zo gek niet bedenken, of het is mogelijk. Vraag gerust naar de opties.

Is een online quiz met quizmaster ook mogelijk?

Jazeker. Een quiz met quizmaster op locatie, volledig online, of beide (hybride) is mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden.

Kan ik zelf suggesties doen voor vragen of quizrondes?

Ja, dat kan zeker. In overleg is er veel mogelijk om de quiz persoonlijker te maken. Indien wenselijk kan de quiz bijvoorbeeld ook worden opgemaakt in de huisstijl van jouw organisatie bij een bedrijfsuitje of event.

t
quiz mer quizmaster mannelijk
quiz met quizmaster vrouw

Een quiz met quizmaster boeken

Benieuwd naar de mogelijkheden voor een quiz met quizmaster? Vraag dan een gratis en vrijblijvend intakegesprek aan. In dit gesprek bespreken we wat je wensen zijn voor de quiz en quizmaster.

Als je daar al een goed beeld bij hebt, dan is dat top. Zo niet, dan is dat ook geen probleem, we vertellen graag wat er zoal mogelijk is.

Enkele vragen die we tijdens een intake bespreken:

 • Wanneer gaat de quiz plaatsvinden?
 • Voor hoeveel personen is de quiz?
 • Is de quiz op locatie, een digitale quiz, of beide (hybride)?
 • Heb je een thema in gedachten voor de quiz?
 • Wat zijn je verwachtingen bij de quizmaster?
 • Wil je antwoorden geven met pen en papier, via een app, of stemkastjes?
 • Is er beeld en geluid aanwezig, als de quiz op de locatie plaatsvindt?
 • Wil je zelf quizrondes of quizvragen toevoegen?

Zodra we deze en eventueel aanvullende vragen hebben beantwoord, weten we hoe we je het beste verder kunnen helpen.

Vraag een intakegesprek aan

Vul onderstaand formulier in als je geïnteresseerd bent in een vrijblijvend intakegesprek, dan nemen we binnen 24 uur contact met je op.

4 + 3 =

Pubquiz master cartoon