Home 9 Vragen

PubQuiz Vragen

Hier vind je een selectie aan gratis PubQuiz vragen. Over uiteenlopende onderwerpen. Makkelijk en moeilijk. Op dit moment (januari 2024) zijn het er meer dan 1.700, en er komen steeds nieuwe trivia vragen bij, dus kom gerust nog eens terug!

PS: Bekijk ook eens onze kant-en-klare pubquizzen of probeer eerst onze gratis online pubquiz van 80 vragen.

Quiz vragen illustratie

Populaire PubQuiz vragen onderwerpen

Algemene kennis

Een goede manier om erachter te komen wie er goed heeft opgelet op school en wie niet. Wie zijn horizon heeft verbreed en wie onder een steen heeft geleefd.

Film

Hebben Nextflix, Prime, Videoland Disney+ etc. geen geheimen meer voor jou? En zit je geregeld in de bioscoop? Dan moet het helemaal goed komen met deze filmvragen.

Sport

Sportvragen in quizzen… Voor sommigen een struikelblok, voor anderen hun momentje om te shinen. Van voetbal tot schaatsen, van Olympische Spelen tot schaken.

Geschiedenis

“De geschiedenis is een hoop leugens waarover iedereen het eens is”, aldus ene Fransman, genaamd Napoleon Bonaparte. Hoe goed zit jij in de historische feiten en verhalen?

Muziek

Hoe ver reikt jouw muziek kennis? Van Beatles tot K3? En van Barbie Girl tot Bach? Petje af als je deze vragen met twee vingers in je neus beantwoordt. We doen het je niet na..

Eten & Drinken

Ben jij een echte keukenprins(es) en dineer je in sterrenrestaurants, of gaat je hart het snelste kloppen van tien euro friet en een frikandel speciaal van je lokale snackbar?

Politiek

Kabinet, parlement, ministers en staatssecretarissen… Hoe is het gesteld met jouw politieke kennis? Kom er snel achter en bekijk deze selectie aan politiek quizvragen!

Geografie

Van hier tot Tokio en alles ertussenin. Werelddelen, landen, provincies, hoofdsteden, rivieren, bergen… Genoeg geografische onderwerpen. Hoe goed ken jij deze aardkloot?

Grappig

Ha ha ha ha! Hi-la-risch. Of niet dan!? Oké oké, niet iedereen lacht om hetzelfde, maar er zit vast wel iets voor je bij waarvan je iets harder door je neus gaat ademen.

Logo’s

Sterke merken herken je direct aan hun logo. Zeker als je een beetje visueel bent ingesteld. Geldt dat ook voor jou? Ontdek het in onze logo quiz!

Dieren

Viervoeters, hoefdieren, vissen, de Big 5… Ben jij een echte dierenvriend? Bekijk nu onze dieren quizvragen om daar snel achter te komen.

Kinderen

Onze selectie van quizvragen voor kinderen. Test je kids (of jezelf). Of gebruik ze voor die leuke kinderquiz die je aan het maken bent.

Ouderen

Quizvragen speciaal voor ouderen. Met onder meer vragen over de jaren 60, 70 en 80. Test jezelf of gebruik de vragen voor een leuke ouderenquiz.

Type Quizvragen

+

Waar of niet waar vragen

Bekijk hier een selectie aan stellingen met daarbij de vraag: is dit waar of niet waar? Dus als je het niet weet, heb je nog altijd 50% kans. Hoppa.

Inschattingsvragen

Vragen waarvan je het exacte antwoord waarschijnlijk niet paraat hebt. Maar kom je er dichtbij, of zit je er toch finaal naast?

Meerkeuze vragen

Vragen waarbij je moet kiezen uit vier antwoorden. Alle antwoorden klinken niet gek. Toch is er maar eentje die klopt. Pik jij ‘m eruit?

Moeilijke vragen

Pittige quizvragen, al zeggen we het zelf! Bijna niet leuk meer… Wij denken dat je al blij mag zijn als je er een paar goed hebt. Durf jij het aan?

Makkelijke vragen

Simpele vragen. Goed voor je zelfvertrouwen. Je zou er toch wel minstens de helft goed moeten hebben, denken wij. Lukt jou dat?

50/50

A of B, X of Y, Peppi of Kokki? Bij deze slectie aan vragen moet je kiezen tussen twee opties. Slechts 1 ervan is juist. Kom jij eruit?

Overige vragen

Pasen

Voor velen is Pasen vooral een periode van vrij zijn en met familie doorbrengen. Maar wat vieren we eigenlijk? Weet jij alles van dit feest?

Nederland

Je woont er waarschijnlijk of komt er vandaan. Maar hoe ver reikt je kennis eigenlijk van Nederland? Bekijk deze vragen en kom erachter.

Voetbal

Ben je een echte voetballiefhebber? Dan wordt dit een thuiswedstrijd voor je. Houdt je niet van voetbal? Sla deze vragen dan gerust over!

Meer PubQuiz gerelateerde artikelen

In deze artikelen lees je meer over pubquiz onderwerpen:

Nog meer artikelen vind je in onze PubQuiz wiki. Handig!