Home 9 Pubquiz op locatie 9 PubQuiz voor vereniging

Een PubQuiz voor je vereniging organiseren

Een (Pub)Quiz voor je vereniging is de ideale activiteit om de banden onder de leden te versterken én een flinke dosis plezier te beleven met z’n allen. Of jouw vereniging nu bestaat uit een klein groepje, of juist honderden leden – een pubquiz staat garant voor een topactiviteit.

Een PubQuiz als verenigingsactiviteit in het kort:

  • Professionele quizmasters in heel Nederland
  • Van standaard quiz tot volledig maatwerk afgestemd op jouw vereniging
  • Voor kleinere én hele grote verenigingen
  • Op locatie, volledig online of hybride
  • Personaliseer de quiz met vragen over je vereniging (optioneel)
Quizmaster voor bedrijfsuitje of teamuitje

Veel is mogelijk bij een (Pub)Quiz. Vraag een intakegesprek in om de mogelijkheden te bespreken, of bel 06-39893955.

Een interactieve quiz boordevol plezier

Trakteer je leden op een volledig verzorgde PubQuiz met quizmaster. Zie hoe ze samenwerken in teams, elkaar (nog) beter leren kennen dan tijdens reguliere verenigingsbijeenkomsten, en vooral veel lol maken.

Want tijdens de quiz wordt er natuurlijk fanatiek gestreden om de winst, maar het draait toch vooral om een gezellige activiteit en het creëren van een goede sfeer voor de deelnemers.

Van intieme quiz tot groot verenigingsevenement

Bestaat je vereniging uit slechts enkele leden, of juist een grote groep? In beide gevallen kunnen we je helpen met het organiseren van een passende (pub)quiz.

We werken met ervaren quizmasters door heel Nederland, die weten hoe ze van elke quiz, ongeacht de grootte, een succes kunnen maken.

Een quiz op locatie, digitaal of hybride. In het Nederlands, Engels en/of Duits. Het is allemaal mogelijk.

Pubquiz voor vereniging
quiz met quizmaster vrouw

Veelgestelde vragen over een quiz voor  verenigingen

Wat kost een (Pub)quiz voor mijn vereniging?

Kort antwoord: dat hangt er vanaf hoe je de quiz wilt invullen. De kosten zijn onder meer afhankelijk van de groepsgrootte, het type quiz en hoeveel maatwerk er nodig is (hoe meer maatwerk, des te hoger de prijs zal zijn).

In een vrijblijvend intakegesprek bespreken we graag wat je wensen zijn, zodat we een offerte op maat kunnen maken. Houd wel rekening met een minimumprijs van 325 euro voor een kleine groep en een eenvoudige quiz.

Heb je een kleiner budget of wil je toch liever zelf voor quizmaster spelen? Dan kun je misschien beter een kant-en-klare PubQuiz kopen in onze shop.

Moet ik zelf een locatie regelen?

Dat kan, maar is niet verplicht. Als je al een passende locatie in gedachten hebt, zoals je verenigingsgebouw of café, dan is dat top. Zo niet, dan gaan we samen op zoek naar een geschikte plek met de benodigde voorzieningen, zoals beeld en geluid, tafels en stoelen etc.

Welke soorten quizzen kan een quizmaster organiseren?

In overleg is veel mogelijk. Van een reguliere Algemene Kennis Quiz met diverse quizrondes, tot themaquizzen zoals een 90s quiz, 2000s quiz, Muziekquiz, Eindejaarsquiz. Muziekbingo, Voetbalquiz en nog veel meer.

Kan ik zelf vragen aanleveren voor de quiz?

Ja, dat kan zeker. Enkele vragen over je vereniging kunnen de quiz net even wat persoonlijker en leuker maken voor je leden, dan een reguliere quiz.

 

t

Een PubQuiz voor je vereniging inhuren

Ben je benieuwd naar wat er allemaal mogelijk is bij een (pub)quiz voor je vereniging? Vraag dan een vrijblijvend intakegesprek aan. Tijdens dit gesprek bespreken we jouw ideeën en wensen.

Vragen die we tijdens een intake samen doornemen zijn:

  • Waar en wanneer gaat de quiz plaatsvinden?
  • Hoeveel leden doen mee?
  • Wat is de voertaal?
  • Wil je een speciaal thema voor de quiz?
  • Wil je zelf quizrondes of quizvragen  toevoegen?

Zodra we deze en andere vragen hebben beantwoord, weten we hoe we je het beste kunnen helpen met het organiseren van een top quiz voor je vereniging.

Vraag een intakegesprek aan

Als je onderstaand formulier invult, dan nemen we binnen 24 uur contact met je op.

11 + 5 =