Home 9 Emmen

PubQuiz Emmen

Een PubQuiz doen in Emmen? Doen! Je kunt in Emmen zeker een avond gezellig quizzen met vrienden, familie, of wie dan ook ;). Bekijk hieronder de locaties in 0591 die geregeld pubquizzen organiseren. Succes!

1. Café De drie Paardjes

Hoofdstraat 55a, 7811 ED Emmen

Café De drie Paardjes organiseert elke maand op een vrijdag in samenwerking met De Andere Quiz een PubQuiz.

Meedoen aan de quiz kost 10 euro per team. Maar… als je van te voren een hapje gaat eten bij De drie Paardjes dan is de quiz helemaal gratis.

Kijk voor meer informatie over de pubquizzen bij De drie Paardjes op hun Facebook pagina of bel ze direct via telefoonnummer 0591 239 209.

Café De Drie Paardjes Emmen binnen

2. Cafe De Gouden Leeuw

Matissepassage 8, 7811 DT Emmen

Cafe De Gouden Leeuw (Winkelcentrum de Weiert) organiseert elke maand een PubQuiz.

Aan de quiz kunnen maximaal 12 teams meedoen. Teams mogen uit maximaal 5 personen bestaan en deelname kost 2.50 euro per persoon.

Inschrijven kan door een mail te sturen naar info@dgl-emmen.nl of aan de bar. Houd hun Facebook pagina in de gaten voor de aankondiging van de eerstvolgende quiz. Of bel ze direct via 0591 346 594.

Café De Gouden Leeuw Emmen binnen

Alle PubQuiz locaties in Emmen op de kaart

Veelgestelde vragen

Wat zijn de beste dagen om in Emmen een pubquiz te doen?

Je maakt de meeste kans op een pubquiz in Emmen op vrijdag (De Drie Paardjes) en zondag (De Gouden Leeuw). Hierboven lees je hoe dat gaat op die locaties.

Zijn er nog meer pubquizzen in Emmen?

Af en toe wordt er ook een pubquiz bij Emmen on Ice, Snooker & Pool Centrum Emmen, en Facet gehouden. Houd hun agenda in de gaten voor quizdata. Op aanvraag worden er voor groepen ook pubquizzen georganiseerd in Emmen. Informeer naar de mogelijkheden.

 PubQuiz in Emmen toevoegen?

We proberen een zo volledig mogelijk lijstje bij te houden van PubQuizzen die in Emmen worden georganiseerd. Maar.. Wij missen heus wel eens iets. En soms verandert er ook wat. Dus, ontbreekt er een quiz of klopt er iets niet (meer)? Geef het aan ons door! Dan maken wij het weer kloppend. Alvast bedankt!