Home 9 Groningen 9 Buckshot Café

PubQuiz bij Buckshot Café

Sinds januari 2019 wordt bij Buckshot Café twee keer per maand de ‘Buckquiz’ georganiseerd: een pubquiz boordevol vragen over actualiteit, algemene onderwerpen en bovenal veel muziek.

De quiz wordt georganiseerd door het Groningse Northern Sky Events en belooft een avond vol gezelligheid, onder het genot van een drankje waar je ook nog wat kennis opdoet!

Let op: de quiz wordt niet het hele jaar door georganiseerd. Bekijk de website van Buckshot Café voor de PubQuiz agenda, en om je direct aan te melden.

Contactgegevens

Buckshot Café
Gedempte Zuiderdiep 58
9711 HK Groningen

050 589 2758
https://www.buckshotcafe.nl/

PubQuiz Informatie

De PubQuiz wordt normaal gesproken twee keer per maand georganiseerd. Zie de agenda
Zomers is er doorgaans geen quiz.
Teamgrootte: maximaal 5 personen

}

Openingstijden

maandag: Vanaf 16:00
dinsdag: Vanaf 16:00
woensdag: Vanaf 16:00
donderdag: Vanaf 14:00
vrijdag: Vanaf 14:00
zaterdag: Vanaf 14:00
zondag: Vanaf 14:00

Over Buckshot Café

Buckshot Café (a.k.a. de Buck) aan het Zuiderdiep staat vooral bekend als een fijne plek waar regelmatig live muziek wordt gespeeld. Vrijwel iedere zondag is het raak.

Ook wanneer je iets te vieren hebt, zit je goed bij Buckshot. Een verjaardag, je afstuderen, je afscheid of een andere bijzondere gelegenheid? Ze hebben genoeg mogelijkheden om jouw feestje of borrel tot een succes te maken.

Verwacht een sfeervol café met vriendelijk en snel personeel, goede muziek, een divers publiek (overwegend 30+) en prima eten. Voor het cafe is er een fijn terras.

Buckshot ligt in het Groningse centrum, op ca. 10 minuten lopen vanaf Station Groningen Station en 5-10 minuten vanaf de Grote Markt. 

 

Andere PubQuiz locaties in Groningen

Eetcafé van de Markt

Café de Kale Jonker

Bierlokaal Café de Koffer

PubQuiz op maat laten maken?

Ben je op zoekt naar een PubQuiz op maat, voor een feestje, je eigen café of een andere speciale gelegenheid? Dat kunnen we regelen! Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.