Home 9 PubQuiz Scoreformulier

Gratis PubQuiz Scoreformulier

Op zoek naar een handig scoreformulier voor die PubQuiz die je gaat maken en/of organiseren? Kies hieronder eentje die er goed bij past, print ‘m uit of gebruikt de digitale versie (#3), en quizzen maar :-)!

Scoreformulier 1

De eerste versie van ons pubquiz scoreformulier. Geschikt voor maximaal 9 rondes, zoals bijvoorbeeld de Algemene PubQuiz 2024. Download ‘m hier als PDF-bestand: PubQuiz Scoreformulier 1 PDF.

PubQuiz Scoreformulier voor 9 rondes

Scoreformulier 2

De tweede versie. Geschikt voor een PubQuiz van zes rondes, zoals korte versie van onze Algemene PubQuiz. Download ‘m hier als PDF-bestand: PubQuiz Scoreformulier 2 PDF.

PubQuiz Scoreformulier voor een quiz met 6 rondes

Scoreformulier 3

De derde versie, nu als Google Sheets template. Scheelt weer wat papier. Geschikt voor een PubQuiz van (maximaal) tien rondes. Download ‘m hier of maak een kopie als je nog aanpsingen wilt maken voor gebruik.

PubQuiz Scoreformulier Google Sheets template visual

Custom scoreformulier

Je kunt natuurlijk zelf ook een scoreformulier voor je quiz maken. In dat geval kunnen we Canva aanraden (en nee, we krijgen niet betaald van Canva om ze te vermelden ;-)). Ouderwets met Paint iets in elkaar knutselen kan natuurlijk ook.

Meer PubQuiz gerelateerde artikelen

In deze artikelen lees je meer over pubquiz onderwerpen:

Nog meer artikelen vind je in onze PubQuiz wiki. Handig!